De Huurdersraad Giessenlanden

Informatie website over de Huurdersraad Giessenlanden

Welkom Huib Blokland!

Geplaatst door op 9 januari 2019

Met ingang van 1 januari 2019 hebben wij er een bestuurslid bij genaamd Huib Blokland. Hieronder stelt hij zichzelf uitgebreid voor:

Mijn naam is Huib Blokland en ik woon in de 3e flat aan de Dr. Dreeslaan in Arkel, samen met mijn vrouw Anne-Marie waarmee ik 51 jaar ben getrouwd. Met tussenpozen wonen we nu al zo’n 50 jaar in Arkel, maar we huren de flat nu bijna 20 jaar, waarvan de laatste jaren van Kleurrijk Wonen.In die periode heb ik al vaak met ze gecommuniceerd over allerlei woonzaken.

Ik ben 71 jaar, dus al een tijd met pensioen maar altijd bezig. In mijn werkzame leven ben ik grotendeels eigen baas geweest, met een installatiebedrijf en een scheepvaartbedrijf. Het varen zit ons in het bloed, vandaar dat we nog steeds zeilen.

In de Huurdersraad wil ik mij graag inzetten voor het belang van alle huurders in Arkel en daarbuiten. Vooral nu er grote veranderingen aankomen door de energietransitie. Dit gaat grote consequenties hebben voor alle huurders, zowel in de kosten als het huurgenot. Daar moeten goede afspraken over gemaakt worden en daarom is het van belang dat de huurders hier nauw bij worden betrokken.

Met vriendelijke groeten,

Huib Blokland.

Peter, Leo en Dennis wensen Huib veel succes en hopen op een prettige samenwerking!

Reacties

Geen Reacties op “Welkom Huib Blokland!”

Laat een reactie achter